Услуги за водолази

Добре дошли в секцията на TDI за международно обучение  и водолазни услуги. Тази част на нашия сайт е предназначен за всички сертифицирани TDI водолази.

Някои от предлаганите тук услуга са:

  • Водолазен профил: Искате да (съберете / имате) разполагате с всички ваши водолазни сертификати на едно място? Кликнете тук ,за да си направите  акаунт. Можете да добавите и сертификати, които сте придобили преди години, да променяте адреса и информацията си за контакт, както и кратко описание на гмурканията ви.
  • Потвърждение  на TDI сертификация:Забравили сте картата си и стоите пред водолазния център, точно преди да се качите на лодката? Просто кликнете тук, за да удостоверите, че сте квалифициран.
  • Поръчка на нова карта (Подмяна на стара или загубена сертификационна карта): загубили сте сертификационната си карта или искате да смените снимката или името на старата си карта, просто кликнете тук, за да получите нова.
  • Намерете водолазен център: Ако пътувате някъде и искате да направите няколко гмуркания докато сте там, кликнете тук, за да намерите местния TDI водолазен център.


Свържете се с нас

Име*
E-mail*
Съобщение*
Моля, въведете символите от картинката в дясно
* задължителни полета